Onderhoud & Service

Houd jouw zonwering jarenlang mooi

Jouw zonwering ziet er natuurlijk perfect uit nadat we klaar zijn met monteren. Maar we vinden het net zo belangrijk dat onze producten na jaren in weer en wind nog altijd perfect functioneren en stralen aan jouw gevel. Daar helpen we je graag bij.

Haal professionele onderhoudsmiddelen in huis

Met de onderhoudsmiddelen van Zon & Woning blijft jouw zonwering jarenlang mooi. We leveren je professionele middelen voor een scherpe prijs. En leggen natuurlijk uit hoe je ze gebruikt om jouw zonwering te onderhouden. 

Ga voor het gemak van onze onderhoudsservice

Weinig zin of geen tijd voor het onderhoud? Dan nemen we het graag van je over. Eens per jaar maken we de omkasting schoon en geven die een speciale coating. Daarbij controleren we direct of alles nog naar behoren functioneert.

Storing, beschadiging of ander probleem? 

Zelfs met de beste zonweringsoplossingen gaat wel eens iets mis. Dan zijn we er voor je. Neem contact op met Francine. Misschien kunnen we je op afstand al helpen. Anders komen we langs om het probleem voor je op te lossen.

Vrijblijvend advies aan huis

We vinden het belangrijk dat je al je vragen kunt stellen en rustig een keuze kunt maken. Daarom nemen we de tijd voor jouw afspraak. Ons advies gaat verder dan de laatste trend of hype. Met de juiste zonwering verlaag je ook je energierekening en ben je verzekerd van een oplossing die jarenlang blijft bijdragen aan jouw woongenot.

Contact