Over ons

„Alle warmte die er niet in komt, hoef je er ook niet uit te halen”

Zonwering die je woning mooier maakt

De een vindt het een uitdaging om zonwering te kiezen, de ander wordt er blij van. Maar altijd geldt: je kiest een product dat vele jaren de uitstraling van je woning en gevel bepaalt. Het is dus belangrijk om de juiste keuzes te maken. Om je hierbij te helpen, doet Zon en Woning je 5 beloftes:

Persoonlijk contact
We vinden het fijn en niet meer dan normaal om op een prettige manier met elkaar om te gaan. Wat jij daarvan merkt? 

 • We zijn goed bereikbaar, communiceren vriendelijk en maken afspraken die we nakomen; 
 • We luisteren, vragen door, adviseren en denken met je mee; 
 • Kom je er niet in één keer uit? We komen met plezier nog een keer langs. 

Passend advies

We stellen vragen over je wensen, je verwachtingen en over de manier waarop je in je woning en in je tuin leeft. Pas als we exact weten wat je zoekt, geven we advies over de zonwering die past bij je wensen én bij de kleuren van je huis. Daarbij kijken we voorbij de laatste trend of hype. Zodat je zonwering met gemak dertig jaar lang een mooie bijdrage aan je woongenot blijft leveren!

Prachtige producten

Het is belangrijk dat de zonwering lang meegaat. Daarom werken we alleen met kwaliteitsproducten. Onze belangrijkste leveranciers zijn Harol, Markiezen Nederland en Somfy. Zij maken zonwering met een lange levensduur, tegen een eerlijke prijs. Ook heb je bijzonder veel keuze in materialen en kleuren.

Perfect maatwerk

We kijken naar alle details en meten tot op de millimeter nauwkeurig hoe de zonwering het mooist gemonteerd kan worden. Dit vertaalt zich in perfect maatwerk tijdens de montage. We zorgen dat alles naadloos aansluit en dat iedere lijn klopt. 

Professionele montage

Wij monteren jouw zonwering veilig, vakkundig en netjes. Dat betekent: 

 • dat we je van tevoren precies informeren over wat we gaan doen;
 • dat we over de juiste (gecertificeerde) kennis en ervaring beschikken om veilig te monteren; 
 • dat we na de montage al ons afval netjes opruimen en afvoeren;  
 • dat we de geplaatste producten grondig reinigen en voorzien van een vuil- en waterafstotende en een uv-bestendige coating. 

 

Het team van Zon & Woning

William van Gent is samen met zijn vrouw Francine de drijvende kracht achter Zon en Woning. Bij Zon & Woning kan William zijn talent om technische uitdagingen op te lossen, combineren met zijn passie om mensen te helpen. 

Bel je met Zon & Woning? Dan krijg je Francine aan de telefoon. Zij plant de afspraken, zorgt dat je antwoord krijgt op je vragen en regelt dat jouw zonwering op tijd in huis is. Tijdens de montage zie je hoofdmonteur Dick van Manen. Hij zorgt met zijn technische know-how en scherpe oog voor detail voor een schitterend eindresultaat. Samen zorgen we voor kwaliteit die blijft hangen!

 

Onze beloftes:

 1. Persoonlijk contact
 2. Passend advies
 3. Prachtige producten
 4. Perfect maatwerk
 5. Professionele montage

Vrijblijvend advies aan huis

We vinden het belangrijk dat je al je vragen kunt stellen en rustig een keuze kunt maken. Daarom nemen we de tijd voor jouw afspraak. Ons advies gaat verder dan de laatste trend of hype. Met de juiste zonwering verlaag je ook je energierekening en ben je verzekerd van een oplossing die jarenlang blijft bijdragen aan jouw woongenot.

Contact